ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50 ΕΥΡΩ

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Διαδικασία Αλλαγής

Σε κάθε παραγγελία έχετε δωρεάν αλλαγή είτε σε νούμερο( παπούτσια)  είτε σε σχέδιο.

Ελλάδα

  1. Mας αποστέλλετε E-mail στο mebytheo@yahoo.com ή έχουμε επικοινωνία μέσω facebook, instagram  με τον αριθμό παραγγελίας σας και μας αναφέρετε το σχέδιο/ νούμερο (αν είναι παπούτσι) ή χρώμα  που χρειάζεστε.
  2. Μέσα σε 2-3 εργάσιμες παραλαμβάνετε το καινούριο δέμα και δίνετε το προηγούμενο στον Κούριερ (παράδοση –παραλαβή) ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για την πορεία της αλλαγής.
  3. Παρακαλούμε το αντικείμενο  σας να μην έχει φθαρεί και η συσκευασία με όσα είχε μέσα να μπει σε σακούλα για την επιστροφή του, όπως ακριβώς το παραλάβατε.
  4. Σε καμία περίπτωση δεν στέλνετε το δέμα εσείς πίσω σε εμάς.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

– Ελλάδα

  1. Καλείτε τα ΕΛΤΑ Κούριερ να παραλάβουν από το χώρο σας ή πάτε το δέμα εσείς. Το στέλνετε με χρέωση παραλήπτη στα ίδια στοιχεία αποστολής που αναγράφονται στο δέμα που έχετε. Αφού δώσουμε έγκριση στο εκάστοτε πρακτορείο το επιστρέφουν πίσω σε εμάς.
  2. Δεν έχουμε συνεργασία με άλλες μεταφορικές οπότε δεν θα γίνονται δεκτά δέματα από άλλες εταιρείες.
  3. Δεν γίνεται αλλαγή με αποστολή ταχυδρομείου (Μπλε ΕΛΤΑ). Αν δεν υπάρχει ΕΛΤΑ Κούριερ στην περιοχή σας δηλώνετε στο ταχυδρομείο ότι θέλετε να γίνει μέσω ΕΛΤΑ Κούριερ.
  4. Μέσα στο κουτί βάζετε το χαρτί επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο σας με συμπληρωμένα τα πεδία που αναγράφονται αν έχετε πληρώσει με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
  5. Όταν παραλάβουμε, ελέγχουμε το προϊόν της αγοράς σας  και  αν είναι όπως τα παραλάβετε θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό της αγοράς είτε στην κάρτα που πληρώσατε, είτε στον λογαριασμό σας, είτε στο λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που θα μας υποδείξετε για τις πληρωμές με αντικαταβολή, αν δεν έχει προκύψει αλλαγή.
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.