ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50 ΕΥΡΩ

Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

*3,6 μεταφορικά και 2 αντικαταβολή με ΕΛΤΑ Courier πόρτα-πόρτα σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν η αλλαγή στο νούμερο. Ο αργότερος εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες εκτός αν υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη. Συνήθως αποστέλλονται μέχρι τις 18:00 διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη.

*Υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

*Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με αριθμό αποστολής και link αναζήτησης του δέματος (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

* Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται τα έξτρα μεταφορικά έξοδα.

*Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο παρακάτω link

https://www.elta-courier.gr/search

https://www.courier.gr/track/

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλους των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.